Wie is Odko?

jouw gezichtsyoga coach

Hallo! Ik ben Odko Vrolijk.

Ik word graag je gezichtsyoga coach.

Ik ben een gecertificeerde Face Yoga Method coach, oprichtster van Gezichtsyoga Nederland, Gua sha therapeute en Reiki master.

Gezichtsyoga is mijn tool om mensen te helpen aan zichzelf te werken zodat ze er beter uit komen te zien en meer zelfvertrouwen krijgen. Daarom wil ik deze effectieve en eenvoudige methode beter bekend maken in Nederland.

Geef elke dag de kans om de mooiste van je leven te worden
– Mark Twain

Mijn verhaal

 

Ik ben in het natuurrijke Mongolië opgegroeid en rond mijn 30ste verhuisde ik naar Nederland. De natuur in Mongolië is erg mooi maar het klimaat is erg ruw: de winter temperatuur loopt tot -300. Vanaf jongs af aan had ik een actieve levensstijl met aerobics, dans, yoga en meditatie. In een yoga studio deed ik soms face yoga oefeningen maar als jonge vrouw trok mij dit toen nog niet zo aan.

In Nederland had ik een hectische westerse levensstijl met veel studeren en carrière maken. Het resultaat daarvan is dat ik op veertigjarige leeftijd vast zat in een doodnormale kantoorbaan en bijna een burn-out had. Ik werkte 5 dagen per week en de vrije tijd die ik had, stak ik in mijn gezin. Ik besteedde nooit tijd aan mezelf waardoor ik er vermoeid en oud uit kwam te zien. Ik weet zeker dat velen van jullie dat kunnen herkennen.

Omdat botox en fillers niets voor mij zijn, zocht ik naar een natuurlijke oplossing om mijn gezicht er beter uit te laten zien. Ik heb een Mongoolse face yoga docent gevonden en haar huid conditie verbaasde mij enorm want ze woont in een ruw klimaat van -300? Na online één op één lessen zag ik al het eerste resultaat: mijn mondhoeken gingen minder hangen, mijn wallen werden minder en mijn dubbele kin nam af. Ik voelde me van binnen zo goed.

Tijdens mijn zoektocht naar natuurlijke oplossing voor mijn huid probleem merkte ik dat de face yoga weinig bekend is in Nederland. Terwijl het wel heel bekend is in Japan en Mongolië. Omdat de Mongoolse online gezichtsyoga coach gecertificeerd is door de beroemde Face Yoga Method docent Fumiko Takatsu, volgde ik een aantal cursussen bij haar. Die vond ik erg efficiënt en wilde ik meer leren. Zo werd ik Face Yoga Method coach, gecertificeerd door Fumiko.

Gezichtsyoga heeft de kwaliteit van mijn huid, gezondheid en welzijn drastisch verbeterd en ik verwacht dat het dat ook voor u zal doen.